Venneforeningen for Kristian

 

Den 27. august 2018 blev Venneforeningen for tangentspilleren Kristian Marius Andersen stiftet. Formålet med foreningen er at skabe et personnetværk af venlige mennesker omkring Kristian samt at skabe opmærksomhed omkring Kristian som musiker.

Venneforeningen ønsker desuden at skabe opmærksomhed om Kristians koncerter som orgelsolist, klaversolist, med bands og som akkompagnatør for Herning Kirkes Drengekor og MidtVest Pigekor, ligesom den ønsker at skabe en økonomi, som gør det muligt bl.a. at få indspillet en eller flere cd’er med Kristian. På lidt længere sigt er målet at etablere en festival med Kristian Marius Andersen som brand.

Bliv meget gerne medlem

Medlemskabet koster 100 kr. om året, og som medlem bliver man inviteret til en årlig fest i forbindelse med Kristians fødselsdag. Til festen spiller Kristian for sine gæster og derefter er der lækker mad og socialt samvær. Derudover bliver man også løbende orienteret om begivenheder, arrangementer og koncerter.                        Indsæt kr. 100,- på venneforeningens MobilePay konto 98385 med angivelse af navn og mailadresse, så vil du høre fra os

 

Vi opfordrer alle, der interesserer sig for Kristians arbejde, og for Kristian som menneske og musiker i det hele taget, til at melde sig ind i Venneforeningen! 
 

Link til venneforeningens Facebookside