Koncerter

Tirsdag 22. september          19:00    

Herning Kirke 

Orgelkoncert med værker af Bach, Mendelsohn, Franck, Mesiaen og Vierne.

Gratis adgang - efterfølgende pizza spisning på restaurant Marco Polo

 

Lørdag 26. september           12:00    

Fermaten, Herning, frokostjazz

med sangerinden Kama

Rõivassepp, Estland.

Entré

 

Søndag 25. oktober              16:00    

Hedeagerkirken, Herning

koncert med sangerinden    

Clara Vuust

 

Tirsdag 22. december           19:00     

Herning Kirke, koncert med

Olivier Messiaens julemusik

La Nativitè du Seigneuer

 

I løbet af anden del af 2020 spiller Kristian en række koncerter i Herning og omegn. Programmerne er ikke fastlagt; men stilistisk vil de sprede sig fra det klassiske repertoire over i forskellige jazz genrer.

I september fejrer venneforeningen Kristians 41 års fødselsdag med hele to koncerter. Tirsdag 22. september i Herning Kirke med den tjekkisk fødte violinist Lada Fedorova, som spiller i Sønderjyllands Symfoniorkester og desuden har en aktiv solistkarriere som violinist. Efter denne koncert inviterer Venneforeningens medlemmer på pizza på Marco Polo på Torvet, så vi sammen kan fejre Kristians fødselsdag.

Få dage senere, lørdag 26. september møder vi Kristian til frokostjazz med den estiske sangerinde Karmen Röivassepp, som er født i Estland og for få år siden kom, så og sejrede i sin nye hjemby, Aarhus. Hun har optrådt med DR Big Band, Aarhus Jazz Orchestra og nu med Kristian for første gang.

Ved de fleste af dette års koncerter spiller Kristian både klaver og orgel, og ved hovedparten af koncerterne vil Kristian improvisere på hvad der måtte være af tangenter i rummet.