Begejstrede ord fra anmelderne

Kristian Marius Andersen er en ener, en lysende stjerne på himlen, et musikalsk geni og i dag en af Danmarks allerbedste tangentspillere og improvisatorer. Det er såvel anmeldere som musikerkolleger enige om. På sin vej frem i musiklivet har han imponeret såvel kritikere og musikere som musikelskere med sin evne til at improvisere på orglet. Her er nogle udvalgte citater:

Søren Schauser, Berlingske 
"Hans evner på de tre rækker tangenter plus den ene til fødderne hører til sjældenhederne. Arme, ben, fingre og skosnuder kører som en blæksprutte. Som den debutant dog spiller!  Kristian Marius Andersen er en stor musiker."

Ole Straarup, Århus Stiftstidende
"Kristian Marius Andersen er en overlegent dygtig musiker. Virtuositeten forekommer at være en glædesindsprøjtning for ham – og for publikum en forundringskilde. Ikke blot har han en formidabel teknik, men også en klang- og formsans af høj klasse. Som improvisator er han imponerende, bygger overlegent såvel enkeltstrukturer som det samlede forløb op…. som siger spar to."

Mads Bille, dirigent
"Kristian er den største musikalske begavelse, jeg nogensinde har mødt. Han kan spille alt, hvad der er skrevet for orgel. Han improviserer i alle stilarter – jazz, klassisk, pop, funk, gospel. Både på kirkeorgel, Hammondorgel og klaver."

Dorte Hygum Sørensen, Politiken 
"Kristian Marius Andersen er en sjælden og næsten ufattelig musikbegavelse"

Søren Ryge Petersen, TV-vært
"Der er ikke ret mange, der kan improvisere så fornemt og overraskende sjovt og bevægende som Kristian Marius Andersen."

Frederik Asschenfeldt Vandrup, CinemaZone.dk
"Kristian Marius Andersen er tangentspiller af Guds nåde – så enkelt er det." 

Nanna Schelde, Kristeligt Dagblad 2013
"I musikkens verden har organist ved Herning Kirke og pianist Kristian Marius Andersen altid været uovervindelig."